Tankinhoudsmeting | Tank meetsystemen

Serie 33X PRD Verschildruktransmitter

Drukverschil transmitter

Met een hoge overbelasting weerstand en lijnuitgang

 

De Serie PRD-33 X is ontwikkeld voor toepassingen die een hoog nauwkeurige drukverschil meting vereisen samen met een hoge overbelasting weerstand en is het resultaat van de voortdurende ontwikkeling van de KELLER PD-33 X drukverschiltransmitter.

 

Dankzij een tweede geïntegreerde druksensor, kan de druk nu gemeten worden, samen met het drukverschil, wat resulteert in een aantal opvallende kenmerken die traditionele drukverschiltransmitters niet bieden.

 

Zo is de compensatie voor de het lijndrukdrukeffect nu tijdens fabriekskalibratie reeds gecompenseerd.

 

Bovendien kunnen zowel differentiële lijn en (absolute) druk worden uitgelezen door de gebruiker. Daarnaast beschikt de PRD-33 X over een hoge differentiële overbelastingsweerstand; bijvoorbeeld ± 35 bar met een differentiële meetbereik van slechts 350 mbar (100: 1).

 

De interne differentiële druksensor is geïsoleerd van het medium aan de High (+) zijde door een meegevende roestvrij stalen membraan, terwijl de lage (-) zijde de medium druk  direct aan de achterzijde van de silicium meetcel aanbiedt. De absolute druksensor is eveneens van de High (+) zijde media gescheiden. De "floating sensor" assemblage garandeert maximale ontkoppeling van externe mechanische krachten.

Pressure Ranges 

0 ... 350 mbar diff. / 0 ... 40 bar abs.
0 ... 1 bar diff. / 0 ... 40 bar abs.

0 ... 3 bar diff. / 0 ... 40 bar abs.

Nauwkeurigheid ± 0,05% FS  
Total Error Band -30 ... + 60 ° C ± 0,2% FS  
Opslag- / Temperatuur  -40 ... + 80 ° C  
Beschermingsgraad IP65  

 

Zie ook de PRD-33X Flyer (klik)

Tankinhoudsmeting | Castello

Castello van Keller is een digitaal tankinhoudssysteem voor elke tank.

Met de meegeeverde software programmeert u vorm en maten van de tank waarna de Castello door de gemeten druk de inhoud van de tank berekent.

 

Leo 5 CA digitale manometer voor tankinhoudsmeting

Voor geventileerde of druk tanks

De LEO 5 CA biedt een gebruikersvriendelijke manier om de gemeten druk op de bodem van een tank weer te geven als de nog resterende inhoud van de tank.

Bij een druk op de knop voert de micro - controller de berekeningen met de gegevens van de tank vorm en afmetingen en geeft de resterende tankinhoud op het duidelijk afleesbare 5-cijferige LED-display in de gewenste eenheid (liters, gallons enz.).

Het apparaat wordt geconfigureerd met een computer en eenvoudige software zodat het vul nivo, die de druk bepaalt, kan worden omgezet in het juiste een geschikte hoeveelheid.

Hiertoe wordt eerst de tank vorm gekozen waarna de tank afmetingen en het soortelijk gewicht van de vloeistof worden ingevoerd.

De software bevat de meest actuele tank en de meest voorkomende tank vormen. Daarnaast kan elke gewenste tank vorm worden ingevoerd door het invoeren van de parameters in een opgegeven tabel.

Een nauwkeurigheid van het systeem tot 2 mbar (= 2 cm water) wordt bereikt met behulp van een geautomatiseerde kalibratie en compensatiemechanisme voor de druksensoren.

LEO 5 CA maakt het mogelijk om verschillende sensoren (met schroefdraad, frontbondig met flens, of dompelpompen sensoren) aan te sluiten.

 

 

Manuals Converters

Manuals Tankinhoud

Datasheets Converters