KELLER Nieuwsbrief

Communicatie wordt steeds belangrijker. Zowel tussen producten als tussen mensen. Met onze nieuwsbrief ontvang je iedere twee maanden kort en krachtig KELLER nieuws.

Tijd voor een upgrade

Serie 23SX eTechnologie moet bijblijven op de nieuwste stand van zaken. En waar nodig een upgrade krijgen. Zo blijf jij als klant verzekerd van de beste prestaties en profiteer je van de voorschrijdendetechniek. Daarom hebben we onze 30X en 40X sensoren voorzien van de nieuwste elektronica.

Je merkt er niets van. Tenminste, geen veranderingen in het gebruik. Maar dat de nieuwste elektronica wordt geïnstalleerd, betekent natuurlijk wel dat de elektronica sneller reageert en - wel direct merkbaar - dat we voor de oplevering in de software kunnen bepalen welk uitgangsignaal de sensor krijgt.

Analoog, digitaal, RS485, SDI-12, I2C, in onze productie kunnen we nu flexibel kiezen welke signaal we de sensor meegeven.

Voor de bekende hoge nauwkeurigheid en scherpe prijs heb je nu dus ook nog eens de nieuwste elektronica voor heel veel verschillende toepassingen.

Er valt natuurlijk nog veel meer over te vertellen, maar dat moet je even tegoed houden tot de volgende nieuwsbrief.

 

Nieuwsbriefarchief