KELLER Nieuwsbrief

Communicatie wordt steeds belangrijker. Zowel tussen producten als tussen mensen. Met onze nieuwsbrief ontvang je iedere twee maanden kort en krachtig KELLER nieuws.

Digitaal en toch low-cost

low costBij KELLER houden we van nauwkeurig. Heel nauwkeurig. Maar niet voor alle applicaties is die hele hoge nauwkeurigheid een meerwaarde. De combinatie van ‘gewoon’ nauwkeurig - nog steeds een Total Error Band van 0,25% (!) - en een hoge stabiliteit is voor veel toepassingen meer dan goed.

Daarom bestaat er een serie low-cost sensoren die je de beste prestaties voor de beste prijs leveren. Digitale sensoren, met als basis onze supernauwkeurige high-end lijn. De digitale druksensor van de serie 33 X, en de niveausensor van de serie 36 XW. Beiden met een nauwkeurigheid van maar liefst 0,05% TEB.  Tja, een dergelijke extreme nauwkeurigheid is nou eenmaal lang niet voor iedere toepassing nodig. Als de stabiliteit maar gegarandeerd is, toch?

Bijvoorbeeld bij de toepassing in de ademluchtapparatuur - onze klant Stoof, weet je nog? Daar gebruikten we een 23 SX. En bij het defensieterrein levert een 26 X - volledig temperatuurgecompenseerd - de gewenste informatie meer dan prima op.

Serie 26X eIets minder nauwkeurig dus dan onze paradepaardjes, maar uiterst stabiel, en vooral voordeliger in aanschaf. Waarmee het gat tussen low-cost analoge sensoren en high-end digitale sensoren wordt gedicht. Je hoeft niet voor iedere rit een Rolls Royce uit de garage te rijden. Toch?

Zoals we ook bij deze twee voorbeelden zagen, alle digitale sensoren zijn compatibel met de KELLER telemetriesystemen. En natuurlijk dus ook de IoT-toepassingen.

Met onze eigen KELLER Kolibri cloudtoepassing kun je alle data simpel in een dashboard inzichtelijk maken. Demootje?

De datasheets zijn hier te downloaden, kun je nog eens precies nalezen wat je ermee kunt.

Serie 23SX digitale druktransmitter
Serie 26X digitale niveausensor 

Nieuwsbriefarchief