KELLER Nieuwsbrief

Communicatie wordt steeds belangrijker. Zowel tussen producten als tussen mensen. Met onze nieuwsbrief ontvang je iedere twee maanden kort en krachtig KELLER nieuws.

Nieuwe versie KELLER Kolibri desktop / Logger 5.3 EOL

kolibrilogoMet de op 9 juli verschenen versie van de KELLER Kolibri Desktop, is Logger 5.3, de software waarmee onze DCX-loggers werden geprogrammeerd en uitgelezen, officieel EOL (End Of Line) geworden. Er werden al geen updates meer uitgebracht maar eventuele bugs werden (uiteraard) gewoon verholpen.

Nu de Kolibri Desktop met de laatste versie over dezelfde basisfunctionaliteit beschikt, raden wij alle gebruikers aan over te stappen op de Kolibri Desktop. Buiten het gegeven dat de Kolibri Desktop op een van de laatste en modernste platforms is ontwikkeld, is met name de eenvoudige en overzichtelijke interface een verbetering ten opzichte van Logger 5.3

Wil je alle metingen overzichtelijk bij elkaar houden? In de Kolibri Dektop kun je de bestanden van de oude Logger 5.3 DX5 in een batch importeren...

De Kolibri Desktop kun je hier downloaden

Vragen? Stel ze via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Martijn Smit laat een grafiek op het Kolibri dashboard zien met daarin verschillende parameters van een bepaalde sensor

Nieuwsbriefarchief