KELLER Nieuwsbrief

Communicatie wordt steeds belangrijker. Zowel tussen producten als tussen mensen. Met onze nieuwsbrief ontvang je iedere twee maanden kort en krachtig KELLER nieuws.

Aquatech 2019 - KELLER is erbij!

AQD Aquatechtrade logo 123x123In onze vorige nieuwsbrief kon je het al lezen. We zijn weer van de partij op Aquatech! De beurs waar alles over en rond water en waterbeheersing te zien is. Of, zoals ze zelf zeggen: ’s werelds leidende vakbeurs voor proces-, drink- en afvalwater.

 

Van 5 tot 8 november in de RAI in Amsterdam. Maar, als de organisatie gelijk heeft, dan wist je dat waarschijnlijk al. Wat je nog niet wist is dat wij niet alleen producten van Zwitserse oorsprong - en dus met Zwitserse precisie - op onze stand laten zien, maar ook een winactie met een beroemd Zwitsers product als prijs hebben.

5 VictorinoxWinactie
Raad maar eens: Nee, geen koekoeksklok, die is wat smaakafhankelijk. Juist inderdaad, dat andere beroemde Zwitserse - ook precisie - product: een echt Zwitsers zakmes! En natuurlijk niet zomaar één maar een heuse Victorinox. Mét geïntegreerde hoogtemeter, alarm en stopwatch.

Want van geïntegreerde producten, daar houden wij van. En daar kom je natuurlijk voor naar onze stand. Dat Zwitserse zakmes is leuk, maar onze sensoren, dát zijn de echte lokkers!

Op onze stand
Wat tonen we? Onder andere de ADT1-tube - over geïntegreerd gesproken, en de laatste uitbreiding van onze KELLER KOLIBRI software. En we demonstreren ook nog een en ander, zoals live en remote metingen.

De ADT1-tube is een LoRa-module, specifiek voor gebruik in peilbuizen. Hiermee kan een sensor geheel autonoom functioneren. Met de welbekende lange standtijd!

De KOLIBRI-software is uitgebreid met een desktop versie voor Windows. En die laten we je graag zien op onze stand.

Op onze stand 12.124 vertellen je graag alle ins en outs. En maak je dus iedere dag (!) kans op dat zakmes. Als je dat tenminste nog een zakmes kunt noemen. Hij maakt nog net geen vuurtje voor je. En ja, je leest het goed: we geven er maar liefst vier weg!

4 bannerplaatje Aquatech

Nieuwsbriefarchief