KELLER Nieuwsbrief

Communicatie wordt steeds belangrijker. Zowel tussen producten als tussen mensen. Met onze nieuwsbrief ontvang je iedere twee maanden kort en krachtig KELLER nieuws.

Pronkstuk - Zuil met uitleg

4 Zuil met hologram keller logoAls je trots op iets bent, wil je dat zoveel mogelijk mensen er kennis van nemen. En zet je het dus op een zo mooi mogelijke manier in de spotlight. Zo trots zijn wij dus op het piëzoresistieve principe van onze sensoren, dat we een holografisch display hebben aangeschaft waarin het principe in een schitterende 3D-animatie wordt getoond.

 

Het holografisch display lijkt opgebouwd als een prisma. In dat prisma wordt een holografisch opgebouwde 3D-animatie weergegeven, waarin dat principe stap voor stap wordt uitgelegd. Niet alleen heel mooi, maar ook nog eens heel informatief, begrijpelijk én educatief. Geen idee hoe piëzoresistiviteit werkt? Lees dan gerust even onze uitleg elders in deze nieuwsbrief. Daarin doen we volledig en uitgebreid uit de doeken hoe het werkt. Dit prachtige display met eigen ogen zien? Dat is dus nog een extra reden om onze stand te bezoeken op de Aquatech in Amsterdam. Van 5 tot 8 november pronken we daar voor de eerste keer met deze mooie zuil.

Tegen die tijd zorgen we dat er nog een paar goede redenen zijn. We gaan nog een aantal andere mooie dingen laten zien, maar daarover vertellen we in onze volgende nieuwsbrief graag meer. We verschieten natuurlijk niet al ons kruit in een keer. En sommige nieuwtjes zijn nu eenmaal nog niet zover dat we ze al mógen delen. Bovendien hopen we iedereen gewoon alvast een beetje nieuwsgierig te maken.

4 bannerplaatje Aquatech

Nou voorruit dan. Voor wie niet kan wachten, niet in de gelegenheid is om naar Amsterdam te komen of gewoon visueel is ingesteld? Klik dan hier voor het filmpje dat we in die mooie zuil tonen.

Nieuwsbriefarchief